Известие

Collapse
No announcement yet.

Поздрави между колеги алфисти

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Поздрави между колеги алфисти

Колеги мараба! Чудех се де да я ръгна темичката, па се надявам да е ОК тук!
    Значи аз от почти една годинка съм собственик на 147, можете да я видите в подписа ми и дори се продава, ще се качвам на дизелче и то пак 147!
    Както и да е.

Направи ми впечатление, когато се разминавам с колега с 147, винаги ме поздравяват!
    До сега това ми се случи в румъния в австрия и в немско доста често, защото аз и тук си живея!
    Не съм получавал поздрав от колеги с 156 или 166 примерно.
    Това някакаво универсално правило ли е или или някак си поздрава се е появил автоматично из притежателите на 147!?
    Opel Corsa B
    Opel Tigra
    Mercedes A 160
    Mercedes A190 AMG
    Alfa Romeo 147 1.6 ts
    http://www.snimka.bg/album.php?album_id=233669

Аз като видя кола на която номера е сложен "накриво" като моя винаги присвяткам...
    Alfa Romeo 1.8 TS `98
    sigpic

Comment

Общо взето при мен е правило да пропускам всяка Алфа Ромео, която се мъчи да се престрои в лента или иска да се включи от по-малка уличка в движението итн...Иначе поздравявам всички Алфисти с присветкване, че ако свиря с клаксона ще си помислят, че нещо "недоволствам" може би...КОй отговори, отговори, който не или ме гледа "странно" или просто отминава без нищо...
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

И на мен ми е станало почти като навик, като видя друга Алфа присвяткам, понякога ми отвръщат и ми е много кеф.
        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Аз винаги светкам, свиркам махам ама или не виждат/чуват или ме гледат като теле в железница и си мислят "Къв е па тоя кво иска?!"

B&B Racing | bb-racingteam.com
          Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

и аз така, видя ли колега светлинен сигнал
            sigpic
            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

аве чудех се тези модове не искат ли да сменят часовника на постовете, мн ме дразни това че излизат с един час назад!
              sigpic
              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                И на мен ми е станало почти като навик, като видя друга Алфа присвяткам, понякога ми отвръщат и ми е много кеф.
                И на мен понякога не ми отвръщат, но си мисля, че това е от мнооо тъмните стъкла на слънчевите им очила . Мисла да си сложа от тези та да ме виждат...
                Last edited by svetlastf; d.m.y г., 21:34.
                Alfa Romeo 1.8 TS `98
                sigpic

Comment

И в Русия си се поздравяваме с мигания, свиркания, махания ама и тука си ги има такива дето хич не ти отговарят.
                  В форума даже има отделна тема - дето си пишем кой кого е видял днеска и как му е махал с ръка и ако някой не те езабелязал навреме - те поздравява после в темата. Приятно си е.
                  Alfa Romeo 159 JTDm 16V Q-tronic

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                    И аз така...
                    sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Аз по-принцип видя ли алфа и свиркам 2 пъти, ама откакто нямам бибитка и светкането върши работа.
                      Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
                      Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
                      Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

Comment

аз светкам с дългите за сигнализация, че другите дълги бавно се разпалват ама никой досега не ми е отговорил ...
                        Tormentvm In Dvm Demens

Comment

аз пък вече на никой не светкам нито свиркам , че като го правех и ме гледат тъпо .... тъпаците
                          ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Absente_ Покажи съобщение
                            аз пък вече на никой не светкам нито свиркам , че като го правех и ме гледат тъпо .... тъпаците
                            То си е верно - ама като ти отговорят си е приятно .
                            Alfa Romeo 159 JTDm 16V Q-tronic

Comment

Първоначално публикувано от OgyG Покажи съобщение
                              То си е верно - ама като ти отговорят си е приятно .
                              ще е приятно ама да ми отговорят няма само да светкам с другите дълги и те да се пулят и да се чудят сега тоя пък кво иска ?
                              Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Working...
                              X